Vil du leve af at hjælpe mennesker?

Som vognmand hos Multi Trans, skal man forstå, at vi arbejder med mennesker og for mennesker!

Vi kan med stor glæde og stolthed konstatere, at flere og flere borgere, har fået øjnene op for, at Multi Trans er en højt specialiseret samarbejdspartner, som bidrager positivt til borgerens oplevelse af service og kvalitet. Det har givet os meget travlt, og derfor har vi brug for dig!

Selv om vi er et transportfirma, er opgaven med selve transporten i mange tilfælde ikke der, hvor vi egentlig gør en forskel. Vi arbejder nemlig med levering af mad til primært ældre mennesker. Menneskerne, vi møder, er som oftest meget afhængige af den hjælp, vi yder.

At vi kommer frem til tiden, og med de ting borgeren ønsker, er en selvfølge. At vi veksler et par ord, holder øje med om borgeren er glad og optræder som vedkommende plejer, er langt vigtigere. Det er her i det personlige møde, at vi gør den positive forskel, som vi er så stolte af.

Det indebærer, at vi fokuserer på kandidater, som naturligt ønsker at drage omsorg for andre, er hjælpsomme, opmærksomme, grundige og seriøse. Vores vision er: ”Vi hjælper mennesker, positive og velforberedte”, og det overfører vi på alt, hvad vi foretager os i hverdagen.

Som vognmand i Multi Trans er du engageret som selvstændig i en franchiseaftale. Det betyder, at alle forhold omkring opgavernes udførelse er sat i meget præcise rammer, så du alene skal koncentrere dig om løsning af opgaven perfekt – hver dag. Det giver en høj grad af frihed, og med frihed følger som bekendt ansvar. Det forventer vi at du kan administrere.

Har du fået lyst til at blive en af Danmarks bedste madchauffører, er noget af det du kan se frem til

Før du søger, så kig listen herunder igennem, for at se om det er noget for dig. Du skal helst kunne svare ”ja” til dem alle:

Du har…

Hvis du er klar til at høre mere, skal du gøre følgende: